Här finner du svar på några av de vanligaste frågorna vi på Delegia Support får gällande Delegia Meeting System.

Ordlista

När vi säger...Menar vi...Som finns...
DMS (Delegia Meeting System)Administratörsgränssnittet för Delegiahttps://www.delegia.com/app/netorg
ReglineRegistreringsformulärenRegistrering -> Registrering
ReglineelementDe delar som bygger upp en reglineRegistrering -> Registrering, Reglineeditor
FältStandardiserade fält för person-, företags- och faktureringsinformation. Samtliga fält finns tillgängliga i alla projekt och de har alltid samma systemnamnRegistrering -> Fält
FrågorYtterligare deltagarinformation, sätts upp specifikt för ett projekt men följer med vid projektkopiering.Registrering -> Frågor
AktiviteterReglineelement som kan ha en kostnad (t.ex. en deltagaravgift eller en tilläggskostnad), ha ett max antal deltagare och/eller kontrollera tidskrockar med andra aktiviteter.Registrering -> Aktivitet
KampanjUtskicksfunktionen för mail och sms till anmälda eller potentiella deltagareKampanj -> Översikt
ProjektinställningarGrundläggande inställningar för projektetProjekt -> Inställningar
UrvalSkräddarsydda rapporter skapade för det aktuella projektet.Rapporter & Statistik -> Urval