Gå till Bordsplacering -> Bordsplacering i Delegia Meeting System. Bordsplacering är endast tillgänglig för kunder som har avtal om funktionen. 

Här kan du välja att lägga till bordsplaceringar på två olika sätt. Genom att klicka på Lägg till, kan du lägga till och skapa en helt ny bordsplacering. Genom att klicka på Lägg till från annat projekt kan du kopiera en befintlig bordsplacering från ett annat projekt. 

Lägg till ny bordsplaceringKlicka på knappen Lägg till. En ruta kommer upp med fälten Namn och Välj aktivitet. Fyll i ett namn på bordsplaceringen och koppla därefter en aktivitet till placeringen. Klicka sedan på Lägg till.

 


Den nya bordsplaceringen är nu skapad.


 


Kopiera bordsplacering från annat projekt


 


Klicka på knappen Lägg till från annat projekt. En ruta kommer upp med fälten:

  • Namn
  • Välj aktivitet
  • Välj projekt

Fyll i dessa. När du valt det projekt som du vill kopiera en specifik bordsplacering från så visas ett nytt fält, Välj placering, med de bordsplaceringar som finns tillgängliga. Välj den bordsplacering som ska kopieras och klicka på Importera.Den kopierade bordsplaceringen är nu skapad.


 


Radera en bordsplacering


För att radera en bordsplacering, bocka i rutan längst till höger, i kolumnen där radera-ikonen ligger som rubrik. Klicka sedan på knappen Radera.

Det går endast att radera en bordsplacering som inte har någon deltagare placerad.