loading   Laddar sida...
  •  Registrera dig här

Fält markerade med * är obligatoriska.

• VISAM Student Track
    2017-12-04 13:00-15:00
    Hälsohögskolan
    Jönköping

• Har du redan skapat ett Almi-konto kan du scrolla längst ner för att hämta in dina uppgifter.

• Almi-konto

Här kan du spara dina användaruppgifter för att slippa skriva in dem varje gång du anmäler dig till någon av våra aktiviteter. Du kan logga in och få dina uppgifter förifyllda eller skapa ett nytt konto. Klickar du i "Kom ihåg mig" sparas dina uppgifter i en cookie och du slipper logga in nästa gång.